Kiva käsityö ja hyvä kirja koukuttaa pahasti. Tästä seurauksena lapset syö lähinnä jugurttia ja suklaamuroja.maanantai 25. lokakuuta 2010

Syyslomalla

Minimalistisen pieni syysloma on takana ja heti tuntuu töissä siltä, että "joko kohta on joululoma?". Eli ei hyvä :(

Loma oli kuitenkin hyvä vaikka lyhyt. Käytiin virkistämässä itseämme Kristiinankaupungissa, kun sen kauemmas ei jaksettu / ehditty lähteä. Majoituimme oikein mukavaan bed and breakfast paikkaan nimeltään Krepelinin talo. Suosittelen kaikille, jotka jostain syystä haluavat yöpyä Kristiinankaupungissa. Paikka tosin on käytännössä täyteen buukattu aina kun kaupungissa jotain tapahtuu eli kannattaa tehdä kuten me, eli mennä silloin kun ei ole mitään erikoisia "kissanpiiskaajan festivaaleja". Tuosta kissanpiiskaajastahan kristiinalaiset ovat kovin ylpeitä ja väittävät ko. kadun olevan Suomen kapein. Samaa väittävät valitettavasti myös raumalaiset jostain omasta kujastaan.


Säät sattuivat olemaan meille oikein suotuisan aurinkoiset ja oli mukava kävellä kapeita kujua ristiin rastiin ja pällistellä museaalista miljöötä. Esim. tällainen kiva kaupunkikaivo löytyi. Kotvanen kului, ennenkin tytön kanssa hoksattiin, että hei siinähän on neulegraffiti! Vähän virttynyt, mutta silti söpö :)


1 kommentti:

  1. Eiks se ollut Kitukranni se maailman kapein kuja Raumalla?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...