Kiva käsityö ja hyvä kirja koukuttaa pahasti. Tästä seurauksena lapset syö lähinnä jugurttia ja suklaamuroja.lauantai 2. lokakuuta 2010

Ei voi ainakaan syyttää huonoa lankaa

Herra 13v. on jostain syystä ruvennut nukkumaan sukat jalassa. Jotenkin tuntuu, että tuollaiset kireät tennissukat ei ehkä ole kaikkein mukavimmat jalassa noin yöaikaan, joten päätin sitten neuloa hänelle ylelliset alpakkasukat tähän tarkoitukseen. Ei mennytkään varmaan kuin jotain viisi viikkoa tähänkään projektiin. Nähtäväksi jää, mitä mieltä herra itse on tästä mukavuusasiasta.


Siiten pari kuvaa aiheestä "Ota kuva piposta omassa päässä". Pipo on kyllä kiva. Ja lanka ihanaa Punta Yarnsia, jota ostin Pirjoliisalta kuukausi sitten ... samalla kertaa ostin muuten myös nuo sukka-alpakat, joten ei tässä ihan viittä viikkoa ollakkaan tuherrettu :)


 Ensi keskiviikkona on sitten taas Pirjoliisan keikka. Miten selviän sieltä osatamatta mitään lankaa? En mitenkään. Voisi tietysti yrittää ostaa jonkun ihan pienen kerän vaan ... sellaisen barbien kerän ...

2 kommenttia:

  1. Tottakai sä tarvitset lisää lankaa jos kaksi työtä on nyt valmistunut!! Hienot sukat, ja UPEA PIPO!!! Millä ohjeella olet sen tehnyt?

    VastaaPoista
  2. No niinhän siinä kävi ... ostin LISÄÄ lankaa. Mielestäni myös herra 13v. tarvitsee uuden pipon eli ostin semmosta ihkusuklaan/kahvin ruskeaa punta yarnsia sitten. Ja mallihan on tämän syksyn Kauneimmat käsityöt tumpelo-numerosta: Käsityön ABC :) Siinä on kuulkaa hyvä mallilehti!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...