Kiva käsityö ja hyvä kirja koukuttaa pahasti. Tästä seurauksena lapset syö lähinnä jugurttia ja suklaamuroja.sunnuntai 29. elokuuta 2010

Jotain pientä nyt vaan

Kun lopultakin sain nuo isot keskeneräisyydet pois käsistäni ajattelin, että teen toistaiseksi vaan jotain pientä. Tiskirätit onnistui aika hyvin, mutta kyllä oli taas hankala löytää tarpeeksi yksinkertaista, mutta kuitenkin hienoa mallineuletta tuohon tarkoitukseen. Ostin keväällä oikein mallineulekirjan siihen tarpeeseen, mutta jotenkin kaikki tuntui nyt niiiiiin vaikealta. No kyllä sieltä sitten yksi tarpeeksi helppo lopulta löytyi.


Seuraavaksi päätin toteuttaa tyttärelle kämmekkäät, joihin oli etsinyt ohjeen Ullasta jo varmaan vuosi sitten. Ei niin yksinkertaista sekään. Ohje oli suorastaan kelvoton joten koko illan aherrettuani päätin siirtyä "omasta päästä" linjalle ja hyvät tuli :)


Tällä hetkellä olen Viron villojen kimpussa. Menin illalla tuonne kaapilleni kollaamaan ja löysin muovikassillisen Viron villaa. Vähän meinasin jo panikoida, että "oliko niitä näin vähän!?!?!", mutta onneksi sitten löysin pari kassillista lisää. Kuvassa näkyvän huivin ohjeen otin vahingosta viisastuneena Kauneimmat käsityöt lehden ABC-numerosta. Lehden alaotsikkohan on "selkeät ohjeet ja helpot mallit" sekä "opi ja onnistu!" - hyvin toimii :)1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...