Kiva käsityö ja hyvä kirja koukuttaa pahasti. Tästä seurauksena lapset syö lähinnä jugurttia ja suklaamuroja.lauantai 12. syyskuuta 2009

Titityy!


Alkuviikon aharistuksessani ajauduin lopulta tilaamaan Tityy-lankojen tutustumispaketin. Vaihtoehtona olisi ollut tilata Gudrun Sjödénin yli 200 euroa maksavat maijapoppas -kengät. Selvisin tästä lankapaketista kuitenkin huomattavasti halvemmalla ja arvelin myös, että lankapaketin aharistusta lieventävä vaikutus on pitempiaikainen kuin yli 200 euroa maksavien maijapoppaskenkien .... Joka tapauksessa langat tuli perjantaina ja täytyy tunnustaa, että olin hiukkahiukkasen pettynyt. Lankoja oli aika vähän ja väritkin osin outoja ... no oma vika, onko pakko tilata sika säkissä.


Nyt on sitten kuitenkin edessä pohtiminen, mitä langoista voisi tehdä. Turkoosi Allino cottolin on aivan ihana ja haluisin siitä jotain itselle, mutta kun katsoin Ravelrysta ideoita, niin siitä oli tehty pelkkiä tiskirättejä - ei! - jotain muuta on keksittävä! Admiral Bambus on taas niin ohutta, että minun käsialalla puikot pitäis olla jotain miinus kaksi -luokkaa. Yksi vaihtoehto on sommitella hienot langat koriin kököttämään olohuoneen nurkkaan tuomaan kodikasta ja lämminhenkistä tunnelmaa :)

1 kommentti:

  1. Lankapaketti lievittää aina aharistusta, varsinkin turkoosi.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...