Kiva käsityö ja hyvä kirja koukuttaa pahasti. Tästä seurauksena lapset syö lähinnä jugurttia ja suklaamuroja.torstai 10. syyskuuta 2009

Mikä on tämä blogi?

Tässä on päivä vierähtänyt blogin ulkoasua virvoitellessa. Kaikenkaikkiaanhan en ole ollut yhtään ahkera bloggaaja - varmaan yli puoli vuotta kulunut ja säälittävät kolme postausta kasassa! Mietinkin tässä, että ehkä motiivini blogin perustamiseen eivät olleet kovin hedelmälliset, minähän aloitin tämän blogin silkasta katteudesta miehelleni, joka sai omista runotorstain runoistaan niin kannustavia kommentteja. Oma runoilijan urani tyssäsi melko pian hiekkaan ja kommetitkin olivat tyyliä "meidän lapset tykkää kyllä enemmän mäkkäristä kuin hesestä", ei mitään "viiltävän koskettava runo" tai "veitsenterävää tunnelmahavainnointia". No minkäs teet, jos pannukakusta kirjoitat niin sitä myös kommentoidaan. Luulenpa, että yksi runoilija perheessä riittää. Viime aikoina olenkin heilutellut enemmän neulepuikkoja ja virkkuuskoukkua kuin sulkakynää. Seuraava postaus saattaakin olla enemmän sukka- kuin runosisältöinen. Ehkä.

1 kommentti:

  1. Kyllä pitikin kauan odotella uutta juttua, mutta kiva uudistus. Mukavaa. Runotkin oli kyllä TOSI koskettavia arkipäivän kuvauksia.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...