Kiva käsityö ja hyvä kirja koukuttaa pahasti. Tästä seurauksena lapset syö lähinnä jugurttia ja suklaamuroja.sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Mumin syyslähetys


Saimme tänään niin sanotun "Mumin syyslähetyksen" eli noin kolme muovikassillista sukkia, lapasia ja kaulahuiveja. Eli mitenkään suuressa paleltumisvaarassa ei pikkuperhe tänä(kään) syksynä ole. Joulunahan tulee sitten toinen vastaava pakaasi niitä sydäntalven kuukausia varten :)

3 kommenttia:

  1. Tämän asian ymmärtää vasta sitten, kun on tullut mummoksi. Tässä toinen mummo kutoo vimmatusti vihreää villatakkia Ellalle kauas Amerikkaan, jospa se helpottaisi silloin, kun taas pistetään pientä likkaa. Muuta kun ei voi tehdä, ajatuksiä lähettää ja kutoa, kutoa ja kutoa.

    VastaaPoista
  2. Ellan Amerikan matka saikin ikävän käänteen. Hän kyllä ansaitsee vihreän villatakin ja päälle vielä kasan hassuja hattuja, että jaksaa pysyä mieli iloisena.

    VastaaPoista
  3. Viime talvena löytyi 13 samankokoista villasukkaparia vain esikoiselle. Syyslähetyksessä tuli samankokoisia lisää, mutta eipähän tarvi kuopuksen valittaa, ettei koskaan saanut uusia sukkia :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...