Kiva käsityö ja hyvä kirja koukuttaa pahasti. Tästä seurauksena lapset syö lähinnä jugurttia ja suklaamuroja.lauantai 3. elokuuta 2013

UFO

Kollasin Keväällä kirjastossa pidettävään UFO-näyttelyyn melkein kaikki keskeneräiset projektini. Täytyy sanoa, että olimme Kruppukräätärin  kanssa kyseisen näyttelyn kantavat voimat.  Todella masentavaa oli näyttelyn päätyttyä hakea kaikki keskeneräisyydet takaisin kotiin. MIKÄÄN töistä ei näyttelyn aikana valmistunut tai edes jotenkin edistynyt! KUKAAN ohikulkija ei ollut tarttunut puikkoihin ja tikutellut keskeneräistä sukanlapaa loppuun. Kaikki tässä näköjään pitää itse tehdä, se on taas todistettu.

Yleensä en pura paljon mitään aloittamaani ja se kai osin selittää tuota UFOjen määrää. Nyt kuitenkin päätin tehdä poikkeuksen tästä periaatteesta ja purkasin muutama vuosi sitten aloittamani neidon jakun.  Neito on tosiaan jo kasvanut ohi sekä jakun koosta että tyylistä. Ensin ajattelin, että teen jakun sinnikkäästi valmiiksi ja sitten suoraan kiertoon. Jakusta oli sentään valmiina jo melkein koko miehusta, toinen hiha ja toinenkin hiha melko pitkällä. Mutta ei, ei niin yhtään huvittanut. Joten sitten purin. Nyt riittää tiskirätti lankaa. Voisin perustaa yrityksen: 


Milenan tiskirätti ja kruunu.
Alkukesän prinsessahäiden yhteydessä halusin tehdä jotain prinsessamaista ja jäin sitten vähän niinkuin koukkuun näihin kruunuihin. Onneksi kultalanka alkaa jo loppua ja lisää en meinaa ostaa ... Kruunun ohje löytyy Modasta 3/2012. Näitä versioita en ole tärkännyt.
2 kommenttia:

  1. Kantavat voimat.. hihii, niitä me tosiaan oltiin :) Eli siis, olisi ollut köppäänen näyttely, jos meidän työt ei olisi ollut siellä :D Nyt sun pitäisi siirtyä tuosta prinsessateemasta prinssiteemaan, ja ruveta tehtailemaan niitä huopia, joista tuli hetkessä hitti

    VastaaPoista
  2. En tiedä kun ei prinssit niinkään inspiroi ... kyllä noi kruunut saa kelvata niillekin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...