Kiva käsityö ja hyvä kirja koukuttaa pahasti. Tästä seurauksena lapset syö lähinnä jugurttia ja suklaamuroja.perjantai 5. maaliskuuta 2010

Puikot järjestykseen

Olen säilyttänyt puikkoja tähän saakka sellaisessa vanhassa hokkarilaatikossa, joka on paitsi järkyttävän ruma myös turhan tilaavievä. Nyt sain lopultakin hiihtoloman  (=lomaa hiihtämisestä) kunniaksi ommeltua tuollaisen kätevän lokerikon, jossa puikot pysyykin paremmin järjestyksessä. Samalla huomasin, ettei minulla ole yhtään paljon puikkoja! Iso laatikko on vain hämännyt luulemaan niin :).  Ohjeen tähän lokerikkoon nappasin Debbie Stollerin Stitch'n bitch - neulojan käsikirjasta. Vähän kyllä hirvitti, koska ohjeessa kehotettiin esim. "harsimaan", mutta hyvin se onnistui, vaikken tietenkään mitään harsinut. Isoin homma tässä oli kaivaa kankaat esille kaaapin perältä ja sitten taas sulloa ne sinne takaisin.


Pitkät puikot on nyt siis tuossa uudessa kangaslokerikossa, sukkapuikot pojan eskarilaisena tuunaamassa sipsipurkissa, pyöröpuikot sopivan kokoisessa pahvilaatikossa ja muut härvelit (palmikkopuikot sun muut) tuossa Regian omituisen kokoisessa peltilaatikossa. Pyöröpuikot vielä mietityttää, pitäsikö niille kehitellä joku hauskempi systeemi, mutta toisteiseksi saa kelvata näin.

2 kommenttia:

  1. Meillä näytti olevan samanaikaisesti samankaltaisia hommia, minäkin inventoin omani...minä taas yllätyin miten monet samankokoiset puikot minulla on :D Tuo pitkien puikkojen kotelo on hieno, olen ajatellut samantapaista, mutta suunnitelma ei ole vielä siirtynyt toteutukseen. En tiedä kuka kumma on kasannut ompelukonepöydälleni puoli metriä tavaraa. Pyöröpuikoille voisi tehdä samanlaisen "lokerikon" mutta siinä varmaan pitäisi olla esim joku tarranauhasysteemi, että ne pyöröosat pysyvät siellä taskussa.

    VastaaPoista
  2. Ompa söpö puikkokotelo! Itselläni puikot ja koukut sekä keskeneräiset työt asuvat tällä hetkellä kohta pieneksi käyvässä Nanson puikkokassissa... Pitäisi ehkä ommella ainakin bambupuikoille uudet. =)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...