Kiva käsityö ja hyvä kirja koukuttaa pahasti. Tästä seurauksena lapset syö lähinnä jugurttia ja suklaamuroja.sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Onko avaimet - missä avaimet!?!

Töissä on rasittavaa, kun ei tiedä missä pitää avaimia, jos housuissa ei ole taskua. Hädässä joutuu roikottamaan kaulassaan jotain oranssia mainosremeliä, jossa lukee esim. "paikallisosuuspankki". Ei kivaa. Jokunen aika sitten näin lehdessä hienon avainkorun, siis ihan niin kuin helmet, mutta siinä mukana oli sellainen koukkuhommeli, johon voi kiinnittää avaimet. Siitä hetkestä alkaen olen unelmoinut tuollaisesta korusta ja nyt tänä viikonloppuna toiveeni toteutui! Askartelin tuollaisen helmiremelin itselleni ja sitten vielä tyttären kanssa toiset. Ettei tarvitse joka päivä samat helmet kaulassa kulkea.

4 kommenttia:

 1. Hienot! Haluan kans tuollaiset, ehtisin vielä jonkin aikaa kilistellä avaimia oikein korussa eikä mustassa OAJ:n remelissä.

  VastaaPoista
 2. Muistankin, että tuollaisesta on ollut joskus puhetta. Tosi hienoja, toi on kyllä hyvä idea! Ja hyvä lahjaidea myös!

  VastaaPoista
 3. Tarkoittaneeko tämä nyt sitä, että mun pitäisi tehdä Kaisalle tällainen lahjaksi ... voi olla, ettei ihan niihin työavaimiin ehdi, mutta voihan siinä sitten roikottaa esim. hillokellarin avainta :)

  VastaaPoista
 4. Makeen näköisiä koruja. Mutta kyllä housuntasku on edelleen täysin ylivoimainen ykkösluokan avaimensäilytyspaikka.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...