Kiva käsityö ja hyvä kirja koukuttaa pahasti. Tästä seurauksena lapset syö lähinnä jugurttia ja suklaamuroja.torstai 8. lokakuuta 2009

Heijastus

Kävin Seinäjoen käsityömessuilla ja hauskassa seurassa tuli tietenkin osteskeltua kaikenlaista mukavaa. Mutta valitettavasti myös jotain täysin järjetöntä, kuten 30 euroa maksava pikkurulla heijastinlankaa. Heti ostoksen tehtyäni ajattelin "oliko järkeä?" ja "30 euroa!!" ja "hullu!!!!". No, tehty mikä tehty, lohduttauduin sillä, että rullasta kuitenkin tulee 15 hienoa pöllöheijastinta (älä kysy mihin tarvitsen 15 hienoa pöllöheijastinta!).

Maanantai-iltana sitten ryhdyin hommiin eli virkkaamaan häviävän ohuesta langasta minimaalisen pienellä koukulla sitä pöllöheijastinta. Ei ihan helppoa. Eräs työkaveri kiteytti prosessin ytimekkäästi näin "Tiesit, että sulla oli käsissä koukku ja lankaa, mutta loppu oli hämärän peitossa." Näin todella tapahtui, sekä lanka että koukku hävisivät näkökentässäni hämärään utuun ja virkkaaminen oli pelkkää säkää. Että siinä mielessä aikaansaannos on kyllä aika hieno ja Eeva on nyt tämän harvinaislaatuisen sokeavirkkausheijastimen (onnellinen) omistaja. Tiistaina hain City Marketista tehokkaammat silmälasit eli en ihan heti aio luovuttaa ja toivoa vielä on.

1 kommentti:

  1. Kiitos vain :) Pöllö pääsee pöllöilemään talvitakkini hihaan. Nyt onkin jo ihan sairaan pimeä!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...