Kiva käsityö ja hyvä kirja koukuttaa pahasti. Tästä seurauksena lapset syö lähinnä jugurttia ja suklaamuroja.tiistai 20. syyskuuta 2011

Lisää sukkia

Lopultakin ensimmäiset magic loop kärjestäaloitettavat sukkani ovat valmiit! Ei siinä mennytkään kuin vaivaiset puolivuotta. Vaikeutta tuotti italialainen silmukoiden päättäminen, jota innostuin kokeilemaan. Se kun on kuulemma niin joustava ja siistin näköinen (!!!). Olen toistaiseksi jyrkän eri mieltä ainakin tuosta siisteydestä. Kädestä pitäen ohjausta olen saanut tässä hankkeessa neulekahvilassa Sonjalta (Kiitoskiitoskiitos!). Nybergin ja Kosken Punokset puikoille kirjasta löytyy hyvä yksityiskohtainen ohje italialaiseen päätökseen. Sitä ei siis ainakaan voi syyttää, jos sukan suu tursottaa.


Ohje: Moda 2/2009 ja Koski & Nyberg: Punokset puikoille
Lanka: Regia SockenMonster
Puikot: 2,5 100 cm pyörö


Ja ettei tässä vai ohjeet ja opastukset pääsisi lopahtamaan, niin ostin vielä uuden kirjankin:


3 kommenttia:

 1. Hienoiltahan nuo sukat näyttää. Oikein piti googlata tuo magic loop. Taidan silti vielä kutoa neljällä puikolla ja päätelläkin suomalaisittain.

  VastaaPoista
 2. Hienot tuli! Mä en oo vielä saanu ainoitakaan ML-sukkia valmiiksi, mutta ehkä tässä Sukkasadon aikana yritän.

  Kirja on mullakin ostoslistalla. Voisitko tuoda sen selailtavaksi ensi viikolla? Tänään en pääse paikalle.

  VastaaPoista
 3. Otan kirjan ensi viikolla mukaan. En itseään taas tänä iltana pääse, mutta ensi viikolla tulen keinolla millä hyvänsä - liian monta kertaa jäänyt väliin!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...