Kiva käsityö ja hyvä kirja koukuttaa pahasti. Tästä seurauksena lapset syö lähinnä jugurttia ja suklaamuroja.



sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Pinkkiä hyväntekeväisyyttä

Hyväntekeväisyysvouhotus jatkuu edelleen. Tähän mennessä en ole ollut Planin kanssa missään tekemisissä, mutta nyt innostuin tilaamaan heiltä kivoja "Becase I'm a Girl" -ystävänpäiväheijastimia. Heijastimethan on jostain kumman syystä mun heikkous eli, jos kaikki tästä talosta löytyvät heijastimet asetettaisiin päiväntasaajalle riviin, niin kyllä siinä olisi paikallisilla ihmettelemistä ... No joka tapauksessa tilasin näitä heijastimia, että tytär voi antaa niitä ystävättärilleen ystävänpäivälahjaksi. Lisäksi ollaan tässä pikkuhiljaa tutustuttu myös aiheeseen, minkälaista tyttönä oleminen on joissain toisissa paikoissa. Eli ihan hyvä kasvatuksellinenkin juttu oli nämä heijastimet. Heijastimien lisäksi tuli sitten (tietysti) ostettua myös T-paita ...


Samalla vaaleanpunaisella, I'm a Girl-, kimalluslinjalla mennään myös neulerintamalla. Tytär halusi lötsöpipon Novitan Kide-langasta ja sen hän myös sai. Aika makea diskopalloefekti syntyy langan paljeteista ja akryylipipothan on nyt niin IN muutenkin :-)



1 kommentti:

  1. Hieno lörtsöpipo. Voisin tehdä samanlaiset Iittalan likoille, kyllä kai sielläkin pinkki lörtsö on in. Teinille kuitenkin musta lörtsö.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...